Skip to content

2020. Aasta Algus Kostitab Meid Uuendatud Mazda 2-ga

UUENDATUD MAZDA2 TULEB MÜÜKI 2020. AASTA ALGUL

·      Uus disain, Skyactivi tehnoloogiad ja turvaelemendid i-Activsense

·       Mazda hübriidsüsteem M-Hybrid vähendab kütusekulu

Mazda2, uhiuus versioon ettevõtte populaarsest B-segmendi luukpärast, sisaldab uuendatud ja nutikamat disaini, tehnoloogiaid Skyactiv ja täiustatud turvaelemente i-Activsense ning tuleb kogu Euroopas müügile 2020. aasta alguses.

KODO disaini uusim areng autasustab uut Mazda2 prestiižsema kujunduse, minimalistliku esteetika puhtuse ja dünaamilisuse eest. Auto skulptuurset kere laiust, stabiilsust ja elegantsi täiustavad veelgi uued 16-tollised kõrgläikega valuveljed.

Kvaliteetse ja harmoonilise salongikeskkonna loomiseks on materjalid ja värvilahendused hoolikalt valitud. Salongisisene vaikus on jõudnud uutele tasanditele – Mazda NVH uuringu tulemusel on sündinud uus lähenemisviis salongi sisenevate helide kontrollimiseks, et pakkuda kõigile sõitjatele kvaliteetset vaikust.

Mugavust ja käepärasust on salongis täiustatud: valikus on roolisoojendus, automaatselt tumenev tahavaatepeegel ning info- ja meelelahutussüsteem Mazda Connect, mis ühendub Apple CarPlay ja Android Auto rakendustega.

Jinba Ittai sõidukogemuse parandamiseks on rakendatud ka viimaseid arenguid Mazda sõidukiarhitektuuris Skyactiv. Uus esiistme disain tagab ideaalse sõiduhoiaku, vähendab väsimust, parandab autotunnetust ning muudab sõidu lihtsamaks ja mugavamaks.

Muudetud on vedrustussüsteemi, et saavutada sujuvam liikumine ja mugavam sõit ning autol on ka veojõukontrollsüsteem G-Vectoring Plus, mis teeb sõiduki käsitsemise stabiilsemaks ja turvalisemaks.

Täiustatud Mazda2 on saadaval 1,5 l ja 90 hj bensiinimootoriga Skyactiv-G, kuuekäigulise manuaalkäigukastiga ja hübriidsüsteemiga M-Hybrid.

Mazda M-Hybrid ühendab elektrimootoriabi ja taastuvenergia ringlussevõtu mootori pöördemomendi suurendamiseks ja parandab kütusesäästlikkust ning pakub samas sujuvamat sõidukogemust.

Laiendatud täiustatud turvaelementide valikus on standardvarustuses LED-esituled ja valikvarustuses isekohanduvad LED-esituled, sõiduraja hoidmise süsteem, liiklusmärkide tuvastaja ja 360-kraadine monitor.

Uuendatud Mazda2 pakub suurepärast stiili, viimistluse kvaliteeti ja ergonoomikat ning ühendab hübriidauto kütusekulu tõelise Jinba Ittai jõudluse ja sooritusega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

3 × four =