Skip to content

Eesti fotograaf Jake Farra avastas Ibizat uhiuue luksusmaasturiga

Oktoobri lõpus sai rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti fotograaf Jake Farra koos teiste Euroopa influencer’itega võimaluse testida uut hübriidmaasturit Lexus RX. Lexus ei jäänud tagasihoidlikuks ja lennutas kõik mõjuisikud otse Ibizale. 

26. oktoobril lendas Jake Farra koos Läti, Leedu, Inglismaa ja Venemaa mõjuisikutega Ibizale. Seal avanes neil võimalus proovida iselaadivat hübriidmaasturit Lexus RX, mis on täiustatud uudse tehnoloogiaga – tegemist on esimese automudeliga maailmas, kus on kasutatud näiteks BladeScan adaptiivset kaugtulede süsteemi (AHS), mis aitab muuta pimedas nähtavuse oluliselt paremaks.  

Lennujaama jõudes andsid Lexuse esindajad ülevaate uutest mudelitest, peale mida said kõik reisijad uue auto rooli istuda ja minna Ibizat avastama. Juba varasemast on Farral kogemust Lexuse UX hübriidiga, mis tema sõnul oli mõnusalt kompaktne ja uuenduslik. Ibizal sai ta võimaluse tutvuda lähemalt RX-iga – mudel, mida on järjekindlalt edasi arendatud juba ligi 20 aastat ja mille müük on ületanud kolme miljoni piiri.  

 „RX-iga sõites tundsin ennast justkui VIP-staarina ja sellele aitas kindlasti kaasa auto sõidumugavus. Hübriidauto oli väga vaikne ja ka sellistes kohtades, kus sõidutee ei olnud nii hea, oli auto sujuv ja sellega väga mõnus ning pehme sõita.” Seejuures üllatas Farrat sõiduki ökonoomsus. “Minu jaoks oli uus see, et linna vahel sõites on hübriidiga väga madal küttekulu ning kiirendus on üllatavalt hea.” 

Lisaks uue automudeli testimisele said influencer’id osa Ibiza värvikast elustiilist ja üksteise seltskonnast. „Me põhimõtteliselt sõitsime risti-rästi läbi Ibiza ja ööbisime ühes villas. See villa oli hästi äge, see oli mäetipu peal, mille hotellitoa aknast avanes vaade kaljurannale,“ ütles Farra.  

Farrat võlusid Ibiza mägine maastik ja lummavad vaated. „Minu jaoks oli see väga hea kogemus, kõik oli ära organiseeritud. Ühtlasi meeldis see, et planeeritud oli hästi palju erinevaid tegevusi, mille kaudu oli võimalik näha Ibizat teise külje alt,“ muljetas Farra. “Kui tavaliselt Ibiza peale mõelda, samastub selle kohaga ööelu ja pidev pidu. Meie tutvusime rohkem kohalike ettevõtetega ning olime turistilõksudest eemal. Saime teada, et Ibiza ei ole ainult mürarikas peopidamise koht, vaid siin on ka väga ilusat loodust, rahu ja vaikust võimalik leida,” lisas ta. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

10 + 20 =